FAQ

Disse er et par ofte stillede spørgsmål om dating. Hvis du har spørgsmål om din egen eller har brug for mere information, chatte med en uddannet peer fortalere.

Hvad er det for noget med “Dating?”

Så vi Dating?

Det er vigtigt, at både du og din partner er enige om en definition for dit forhold. Uanset om du kalder det “dating” eller noget andet, skal både mennesker enige om de samme spilleregler. Opbevar disse spørgsmål i tankerne:

Har du romantiske følelser for denne person?
Er du og den person, du er interesseret i både leder efter et fast forhold?
Har du hænge ud eller gå på dates uden en gruppe venner?
Er status for dit forhold noget, du har delt online, ligesom på Facebook?
Har både mennesker i forholdet enige om, at det er eksklusiv?
Er “Tilslutning” Count?
Tilslutning er en bred betegnelse, men generelt, henviser det til tilfældige møder mellem to mennesker, der kan være venner, men ikke behøver at være. De kan eller ikke kan være din eneste partner og kan indeholde sex.

Selv hvis du bare “tilslutte” din partner bør ikke være respektløst eller kontrollerende. Du bør være i stand til at kommunikere dine følelser uden at være bange for negative konsekvenser eller misbrug. Husk reglerne for et sundt forhold gælder for hook ups også.

I hvilken alder er Dating passende?
Der er ingen nøjagtige alder, når du kan eller ikke kan starte dating. Mange forældre indstille en alder efter deres perspektiv, kultur, synspunkter og overbevisninger. Overveje at tale med jer forældre, familie og venner til at se, hvad deres tanker er. Hvis du tror, at tale med dine forældre kan være svært, at starte med dine venner. Samlet det afgørende er, at du personligt føler klar og sikker at træffe denne beslutning.

Er mit forhold normalt?
Holder en Grudge mod min partner usundt?
Ja, der har en nag mod din partner er usundt, ikke kun for dit forhold, men også for dig. Bære nag i lang tid kan resultere i at opbygge vrede, angst, tvivl og en masse andre negative følelser, der kan kan gøre dig ulykkelig og stresset. For at opretholde et sundt forhold, du skal være i stand til at tilgive din partner for deres tidligere fejltagelser. Den anden mulighed er at lade dem gå. Prøv at huske, at være sammen med en person, du ikke kan tilgive kommer ikke til at gøre nogen af jer noget godt.

Er det Usund hvis jeg date med nogen min familie ikke kan lide?
Dating nogen din familie ikke kan lide kan være virkelig hårdt. Det kan forårsage konflikter, der gør du føle, at du ikke kan være ærlig eller endda nær de mennesker, du elsker. Overveje, hvorfor din familie ikke kan lide din partner eller hvorfor din partner ikke kan lide dem. Husk, at isolation og ingen smag din partner advarer tegn på et voldeligt forhold.

Hvordan virker Misbrug ske?
Vi er ikke “Dating,” Hvordan kan jeg blive misbrugt?
Misbrug påvirker alle typer af relationer, ikke bare langsigtede eller begået relationer. Selv hvis dit forhold er afslappet eller du kun har tilsluttet én gang, kan du stadig opleve misbrug. Hvis noget gør dig utilpas, bange eller truet, kan du blive oplever advarselstegn på en usund forhold. Lær mere om usunde relationer.

Jeg er en Teen moderselskabet. Betyder det at der er en større chance for mig ender i et voldeligt forhold?
Desværre, ja. Gravide og forældre teenagere er på et højere risiko for at opleve fysisk misbrug. Få statistik her. Følelse modet? Vi er her for dig. Du kan chatte med en af vores fortalere på ethvert tidspunkt af dagen blot ved at klikke på “Live Chat ON” chevron til højre, tekst os ved at sende “loveis” (kapitalisering betyder ikke noget). Vi er til rådighed 24 timer i døgnet!

Hvad hvis jeg ikke føler sig sikker tale med nogen om, hvad der foregår?
Det er almindeligt for folk at ikke føle sig godt tilpas at tale om deres forhold, især hvis de er usundt. Husk, det er en hård emne at diskutere, men at tale om det kan hjælpe. Her på Loveisrespect har vi uddannede peer fortalere, som er venlig, ikke-fordømmende og her for at hjælpe 24 timer i døgnet. Så velkommen til at ringe eller tekst os når som helst og vide, at vi vil holde vores samtaler helt fortroligt.