Udenlandske kvinder: Hvorfor du burde overveje at date dem

fræk thailansk pige

Har du læst Gene Simmons selvbiografi “Sex, Money, Kiss”?

Hvis ikke … Jeg anbefaler det. Gene Simmons har sovet med over 3000 kvinder … og om det er dit mål eller ej, kan du sikkert lære en ting eller to fra nogen, der har så meget erfaring med dating.

Et af de mest slående kommentarer i hans bog er, at han kun blev en musiker for en grund: Han indså, at rockstjerner får en masse kvindelig opmærksomhed … og han ønskede, at også.
Jeg vil sige, hvis det var hans mål, han gjorde ganske godt!
Ifølge Simmons, enhver musiker, der hævder, at han ikke fik i musik til pigerne enten lyver eller bøsse!

Nu, som den afdøde Sigmund Freud ville sige …
“Duh!”

Ifølge Freud, er mange af vores adfærd motiveret af vores bestræbelser på at replikere … om we’are bevidst om det eller ej.
Eller som det hedder i Dex fra filmen “The Tao Steve”:

“Se, mænd forsøge at jage succes for en grund – at imponere kvinder. Det er den eneste grund til, at de skriver bøger, de bygger selskaber, de konkurrerer i sport og alt det der. Og problemet er i livet, hvis du kunne finde ud af hvordan du kan få lagt uden at opnå noget, kan du miste din motivation helt. “

Udenlandske kvinder: Kvinder Fra fjerne lande

Som du sikkert gættet fra titlen, dette indlæg handler om at rejse … og de eksotiske, udenlandske kvinder, du vil møde på vejen.

Måske Gene Simmons overdrev lidt. Han sandsynligvis virkelig kan lide at spille bas for dens egen skyld, vuggende ud på scenen, touring verden, hænge ud med andre musikere, skrive sange og gøre en masse penge i processen.

Men jeg er sikker på vi alle kan blive enige, at kvindelig opmærksomhed er i det mindste en del af motivationen for de fleste lige musikere … og sandsynligvis ikke en ubetydelig del på det.

Det er det samme med rejse. Du har sikkert elske at udveksle ideer med mennesker fra forskellige baggrunde, prøv fødevarer, som du ikke kan få derhjemme, se fantastiske landskaber, og udforske templer af eksotiske religioner og kulturer.

Men jeg tror ikke, nogen vil være uenige, når jeg siger, at de eksotiske kvinder, du kan møde på en rejse er mindst en af de frynsegoder af oplevelsen.

… Og alle gør det forkert!

Herunder mig, indtil for ikke så længe siden.

Den gennemsnitlige rejsende ikke engang ender med at møde en masse lokale.

Han sandsynligvis ikke taler sproget, og hvis han gør, han stadig tilbringer mere tid i hans hotel eller vandrehjem og gør touristy ting.

Han kunne møde et par andre rejsende … men så er vi allerede taler om mere udadvendte type.

Og ingen interaktion med lokalbefolkningen betyder ingen eksotiske kærlighedsaffærer med udenlandske kvinder.

Fyrene gør dette ikke nøjagtigt ved, hvordan man får udenlandske piger. Faktisk … de er ikke engang tæt på.

Selv de fleste mennesker, der går til udlandet i flere måneder eller endda et år, på en børs eller en praktikplads, som regel tager lang tid, før de endelig lykkes at bryde ind i landets sociale kredse … og opleve nogle af de autentiske, regionale kultur (og kvinder! )

Forføreren On The Road

Der er dog en gruppe af mennesker, der kan nærme situationen anderledes …

Jeg taler naturligvis om os. Forførere og dem, der stræber efter at blive en … vi er stolte af vores evne til at møde folk.

Men selv de fleste “pickup kunstnere” Jeg ser, når jeg rejser bark op den forkerte træ her. De følger en simpel (og fejl!) Strategi:

Prøv at finde ud af, hvad en sker nat spot er i byen, de er på besøg
Prøv at alliere sig med en pige i denne scene
Det er ikke kun meget upålidelig … Jeg mener, hvordan kan du virkelig finde ud hurtigt som klubberne de hotteste piger er på?

 

Men det er også meget svært og frustrerende … og det er ikke den nemmeste måde at få “i” med de lokale.

Avanceret Forføreren On The Road

Jeg foreslår, næste gang du rejser, du gøre det hele omvendt: fokus på dag spil at møde kvinder.

Daytime nærmer er en af de bedste måder at opfylde de mest attraktive kvinder.

I en klub, kan de være omgivet af en masse fyre, der vil gøre det næsten umuligt at tale med hende (forlade alene højt musikken, du er nødt til at råbe over til at blive hørt), men i dagtimerne, de er ofte alene og tilgængelig.

Når du har mødt nogle meget attraktive kvinder i det land, du besøger, så lad dem vise dig nattelivet. Lad dem præsentere dig for lokalbefolkningen.

Kvinder i usædvanlig skønhed er normalt også usædvanligt godt forbundet, så de vil vide, hvor de mest sjove er at være havde i deres by … det tager alt det gætte arbejde ud af ligningen.
Du vil derefter også ikke at prøve og afhente piger på det mødested, fordi du allerede med den smukkeste kvinde der, når du ankommer.

De kan også introducere dig til deres venner, hvilket betyder, at du netop har oprettet en instant omgangskreds for dig selv … og hvis hun er hot, chancerne er, det vil være en interessant cirkel for at være en del af … fordi smukke kvinder har muligheder.

Du kan endda spare på dit hotelværelse … hvis hun lader dig bo på hendes sted. Det er et spørgsmål om præference, vil nogle mennesker hellere sove alene, men det er en mulighed.

Endelig godt råd: Hvis du vil til et land i mere end et par måneder, vil jeg stærkt anbefale at lære mindst det grundlæggende i det lokale sprog. Jeg har mødt alt for mange rejsende, der var drooling over de lokale kvinder de så hver dag, men aldrig fik nogen steder med nogen af dem … simpelthen fordi de ikke kender sproget, og i mange lande i verden, de fleste mennesker stadig don ‘t taler en masse engelsk.
Det er tid godt investeret!

Fremad og opad!